NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Administrația din Târgu Frumos continuă programul de asfaltare în cartierele din oraș

Lucrări intense de asfaltare la Târgu Frumos. Locuitorii din cartierul Florilor nu au avut ieri noapte somn din cauza utilajelor firmei care lucrează la modernizarea străzilor și aleilor pietonale.

Până la mijlocul nopții s-a turnat primul strat de asfalt din proiectul de modernizare a zonei. Aleile pietonale din acest cartier au fost deja realizate, iar după ce capacele de la canale vor fi ridicate se va trece la turnarea covorului asfaltic final.  
Asemenea investiții au fost deja realizate și în Cartierul Nou, lucrăriile fiind parte componentă a unui amplu proiect pe care administrația condusă de Ionel Vatamanu le realizează în baza unui credit bancar în valoare de un milion de euro.“De vineri se va tece la decopertarea și pregătirea terasamentului pe strada 22 Decembrie. Pe toate aceste străzi vom turna covorul asfaltic în același moment”, ne-a declarat Ionel Vatamanu, primarul orașului Târgu Frumos. Precizăm faptul că locuitorii acestor cartiere așteaptau acest program de modernizare de mulți ani de zile.     

  

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

        

Advertisements

Related posts

Judeţul Iaşi dă 300.000 de lei pentru Catedrala Mântuirii Neamului

Redacția

Managerul Spitalului CF se joacă de-a transparența: A oferit explicații despre durata contractului, situația directorului medical și noul purtător de cuvânt

Marius Parteni

P.Z. SECURITY: Șefii Primăriei sar cu fiola pe angajații suspectați de consum de alcool sau droguri! Oare când nu se aplică măsura?

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site