RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Accident grav de circulație în apropierea Pașcaniului! Echipajele de descarcerare au scos șoferul dintr-o mașină distrusă! Circulația întreruptă pe E85! (FOTO/VIDEO)

Accident grav de circulație pe drumul european E85 pe raza comunei Cristești. Un microbuz cu remorcă a izbit frontal un autoturism marca Matiz. Toate cele patru persoane din autoturism sunt grav rănite, una dintre acestea fiind blocată în fiarele contorsionate.

 

Impactul dintre cele două autovehicole a avut loc în jurul orei 15.40, iar din spusele martorilor se pare că de vină ar fi șoferul microbuzului înmatriculat în Republica Moldova. Acesta circula înspre Suceava, când a acroșat frontal autoturismul marca Matiz, înmatriculat în județul Bacău, ce circula din sens opus.

  

În urma coliziunii, Matizul a ieșit de pe carosabil și s-a oprit în poarta unei gospodării. Toți pasagerii din acesta, 4 la număr, au fost grav răniți, fiind preluați de ambulanțe și transportați la spital. Din câte se pare printre victime sunt și copii. Echipajul de descarcerare a avut nevoie de zeci de minute pentru a scoate dintre fiare pe șoferul Matizului.

Șoferul microbuzului nu a suferit răni, iar pe numele său a fost deschis un dosar penal pentru vătămare din culpă.

 

Circulația pe drumul european E 85 a fost închisă pentru mai bine de o oră, mașinile făcând cozi de câțiva kilometri.

{youtube}EtGgnVBMcVo{/youtube}

Related posts

Un bărbat a intrat într-o mănăstire din Neamț și a furat cadourile de Crăciun pentru copiii nevoiași

Redacția

Tânăr găsit în comă în gara din Heci

Ema Roman

Grav accident de circulație pe strada Gării. Unul dintre șoferi a murit (FOTO)

Oana Cordoneanu
Încarcă...