NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție Știrea zilei

Accident cumplit între Strunga și Târgu Frumos: doi tineri morți și opt răniți!

Două persoane au murit şi mai multe au fost rănite în urma unui accident rutier produs în această seară, pe Drumul European 583, între Strunga și Târgu Frumos.

Potrivit ISU Iaşi, în microbuz se aflau opt persoane şi în maşină, două, acestea din urmă decedând în urma impactului.

Au fost direcţionate către locul evenimentului două autospeciale de intervenţie cu module de descarcerare, două echipaje de prim ajutor, un echipaj de transport victime multiple şi patru echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean. Ajunse la locul evenimentului, echipele de intervenţie au constatat decesul ocupanţilor din autoturism, un bărbat de 29 de ani şi o femeie de 28 de ani. Victimele din microbuz, bărbaţi cu vârste între 22 şi 53 ani, au fost asistate de echipajele medicale sosite la locul intervenţiei. Şoferul microbuzului a refuzat transportul la spital. Celelalte victime vor fi transportate la spital”, a informat Georgică Onofreiasa, purtător de cuvânt al ISU Iaşi.

Potrivit Ziarul de Iași În accident au fost implicate două autoturisme: un microbuz de transport de persoane, înmatriculat în Neamț, și un autoturism al Mamma Mia, cu numere de București. Ambii morți sunt din mașina marca Skoda, un bărbat de 29 de ani și o femeie de 28 de ani. Martorii de la fața locului spun că mașina Skoda se îndrepta spre Iași, iar microbuzul circula în direcția opusă. Autoturismul Skoda s-ar fi băgat în depășire, cu viteză mare și s-a ciocnit de microbuzul care circula din direcția opusă. În jurul orei 19:50 traficul a fost deschis pe ambele sensuri, iar la fața locului au rămas polițiștii. Cele două trupuri neînsuflețite au rămas pe marginea drumului. Se așteaptă o mașină pentru a fi transportate la morgă, în Iași. Carosabilul era umed din cauza ploilor din ultimele ore. 

  

Vom reveni cu detalii!

Advertisements

Related posts

Conflict între vecini tranșat cu furca

Oana Cordoneanu

„Sărbătoare a amintirii“ în parohia Soci

Redacția

Dosar penal pentru un tânăr fără permis de conducere care s-a plimbat cu motoscuterul neînregistrat prin comuna Hălăucești

Teona Gherasim
Încarcă...