RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Klaus Iohannis i-a decorat pe sportivii medaliați la JO 2020. „Sportul trebuie să redevină o prioritate”

Cei nouă sportivi români medaliaţi la Jocurile Olimpice de la Tokyo au fost decoraţi, miercuri, de preşedintele Klaus Iohannis. Șeful statului a spus că sportul trebuie să redevină o prioritate, pentru că reprezintă „un pilon important pentru o societate sănătoasă”.

Sportivii români medaliaţi la Tokyo sunt Nicoleta Ancuţa Bodnar şi Simona Geanina Radiş – medalie de aur la dublu vâsle feminin, Ana-Maria Popescu – medalie de argint la spadă feminin, Marius Vasile Cozmiuc, Ciprian Tudosă – argint la dublu rame masculin, Mihăiţă Vasile Ţigănescu, Mugurel Vasile Semciuc, Ştefan Constantin Berariu, Cosmin Pascari – medalie de argint la patru rame fără cârmaci masculin.

„Sunt bucuros că am ocazia să vă întâlnesc și, totodată, să vă recunosc, în numele statului român, performanțele extraordinare obținute la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Ați reușit să urcați pe podium la cea mai importantă competiție din lume și ați reprezentat România cu cinste. Vă felicit pentru rezultatele sportive deosebite și folosesc acest prilej să transmit aprecierea mea întregului lot național care a participat la Jocurile Olimpice”, le-a spus Iohannis sportivilor.

„Vreau să le mulțumesc, totodată, oamenilor care au contribuit la succesul fiecăruia dintre dumneavoastră, adesea mai puțin vizibili, și aici mă refer la antrenorii și staff-urile dumneavoastră,

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Gert Mueller, fotbalistul de legendă al Germaniei, a murit: „Zi tristă, neagră, pentru FC Bayern”

Redacția

Simona Halep a ratat calificarea în semifinalele turneului de la Madrid. A pierdut categoric în fața tunisiencei Ons Jabeur

Redacția

CS Kosarom Pașcani va întâlni reprezentanta județului Botoșani în turul al II lea din Cupa României

Răzvan Grecu
Încarcă...