NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Accesorii din argint pentru o masă de Paște cu care vei impresiona musafirii

Prima aparitie a iepurasului, ca simbol al Pastelui, a avut loc in Germania, aparand mentionat in carti in jurul anului 1500, desi e probabil ca el sa fie prezent de mai multa vreme in traditia populara.

Simbolul iepurelui provine inca din vremea festivalurilor pagane dedicate zeitei Eastre.Legenda spune ca Eastre a gasit intr-o iarna o pasare ranita pe camp.Pentru a o salva de la moarte, zeita a transformat-o intr-o iepuroaica, aceasta pastrand insa capacitatea de a depune oua. Pentru a-i multumi binefacatoarei sale, iepuroaica decora ouale facute si i le daruia zeitei. Din aceasta legenda s-a nascut si traditia ca iepurasul sa aduca daruri copiilor.

De Paste, cel mai important este sa daruiesti. Cateva idei de cadouri pentru aceasta sarbatoare sunt binevenite. Daca esti invitat anul acesta la o masa de Paste, sau pur si simplu vrei sa le cumperi celor dragi un cadou, dar nu stii ce, ai nimerit bine la Fest. Ce zici de o colectie de accesorii din argint pentru masa? Cu siguranta ii vrei impresiona pe cei dragi.

  

Facebook https://www.facebook.com/www.festone.ro/

 

Advertisements

Related posts

Asociația Șansa 2010 își desfășoară activitatea într-un spațiu mai încăpător

Irina Gherasim

Aprodex a donat tablete elevilor defavorizați

Oana Cordoneanu

Gard din indicator rutier la Pașcani

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site