RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Polițiștii și șoferul autoutilitarei – implicați în accidentul de la Blăgești au fost operați! Cel din urmă se află în stare gravă

Cei doi polițiști pășcăneni, implicați în accidentul rutier de la Blăgești, precum și șoferul din autoutilitară sunt internați la Spitalul Sfântul Spiridon și au suferit câte o intervenție chirurgicală.

 

Polițiștii au fost operați pentru fractură de femur, iar celălalt șofer a fost operat la gambă. De altfel, starea acestuia din urmă este cea mai gravă, având un traumatism cranio cerebral și un traumatism toracic. În accident a fost implicată și o a patra persoană, pasager dreapta față în autoutilitară. Este vorba despre un bărbat care a rămas internat la Spitalul Municipal Pașcani.

  

“Inițial au fost preluați și aduși la UPU Pașcani unde au fost evaluați, inclusiv computer tomografic, apoi s-a solicitat transferul către Spitalul Sfântul Spiridon. Am decis să trimitem mașina de victime multiple, am preluat doi dintre ei, doi bărbați, iar ambulanța a dus femeia tânără. Toți sunt internați în Spitalul Sfântul Spiridon, Clinica de Ortopedie. Doi au suferit o intervenție chirurgicală pentru fractură de femur, iar celălat o intervenție pntru fractură de gambă (cazul celui de-al doilea șofer).  Există și traumatisme cranio cerebrale, în cazul bărbatului de 41 de ani care are și un traumatism toracic cu volet costal. Acesta este și cel mai grav dintre ei. Starea lui rămâne severă, fiind la Terapie Intensivă, post operator încă pe ventilație mecanică. Sperăm ca vârsta lor tânără și mobilizarea tuturor specialităților să contribuie la o evoluție favorabilă”, a precizat Diana Cimpoeșu, medic-șef UPU-SMURD.

 

Related posts

Pacienţii cu HIV: şase luni de coşmar. Spitalele în care se tratau sunt doar pentru covid

Redacția

STUDIU: Obezitatea părinţilor poate afecta viaţa copiilor şi chiar a nepoţilor

Redacția

Dispariţia medicamentelor ieftine afectează bugetele spitalelor din Iași

Redacția
Încarcă...