NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

A doua ediție a concursului literar „Salvați lectura!”

Astăzi, la Clubul Copiilor din Pașcani a avut loc a doua ediție a concursului literar „Salvați lectura!”. Inițiativa aparține profesoarelor de la Colegiul Tehnic „CF Unirea”, Cătălina Fedeleș și Voichița Cârstean-Bursuc și este adresat doar elevilor de la această școală.

Cadrele didactice și-au propus să încurajeze lectura, în rândul elevilor din clasele IX-XII. Concurenții au avut de citit romanele „Moby Dick” de scriitorul american Herman Melville și „Proscrișii” de S. E. Hinton. Celor 13 participanți li s-au adresat câte 8 întrebări din fiecare roman.

Concursul se va desfășura în fiecare lună, iar în septembrie va avea loc finala unde va fi premiat „Cel mai bun cititor al anului școlar 2013-2014”. Câștigătoarele ediției de astăzi sunt:  trofeul- Larisa Nemțanu, clasa a XI-E, locul I-Andreea Vrânceanu, clasa a IX- A, locul II- Laura Balcan clasa a XI-E și locul III- Cosmin Palade clasa a IX-F. Premiile au constat în diplome, bani și trofeul pentru cel mai bun cititor al ediției. Trupa de break dance „Black Angels” și elevii de la Cercul de Muzică din cadrul Clubului Copiilor, au susținut momente artistice, în pauzele din concurs.

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Activitatea scolara paralizata de vreme. Vezi ce scoli au fost inchise

Redacția

Sala de sport de la „Sadoveanu” își întâmpină elevii în aceeasi stare deplorabilă

Irina Gherasim

Ziua Internațională a Educației marcată prin activități educaționale la Pașcani

Irina Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site