RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
AdministrațieLocal

A cincea „Săgeată Albastră” cu revizie capitală a ieșit de pe porțile Electroputere VFU Pașcani

Electroputere VFU Pașcani a prezentant săptămâna aceasta imagini cu cea de-a cincea “Săgeată Albastră” pentru care e finalizat lucrările de revizie capitală de tip R9. Amintim că uzina de la Pașcani are semnat un acord cadru cu CFR Călători pentru repararea a 50 de automotoare Siemens Desiro.

„AM 2081 este cea de-a cincea „Săgeată Albastră” cu revizie capitală de tip R9, din România!”, transmite Electroputere VFU Pașcani într-o postare video pe pagina proprie de Facebook.

La jumătatea lunii trecute, Electroputere VFU Pașcani a postat imagini cu automotorul Siemens Desiro AM 2116, cea de-a patra „Săgeată Albastră” cu revizie capitală de tip R9, din România.

„Revizia capitală de tip R9 la automotoarele Siemens Desiro SR20D constă din demontări, curățiri, verificări, controale, măsurători, recondiționări, înlocuiri, teste, încercări, probe la toate instalațiile și componentele automotorului cu scopul restabilirii tehnice”, explică reprezentanții Electroputere VFU Pașcani.

  

Automotoarele Desiro SR20D, cunoscute popular ca „Săgeți Albastre”, au fost achiziționate de SNTFC CFR Călători SA în perioada 2003 – 2007.

Potrivit Electroputere VFU Pașcani, reviziile capitale de tip R9 se realizează la 12 ani de operare sau la 2 milioane km parcurși și reprezintă un proiect complex, prin care se dezasamblează și se verifică, repară sau schimbă toate subansamblele automotorului, mai puțin motoarele acestuia.

sursa economica.net

Related posts

Bicicletele pliabile pot fi transportate în tren ca „bagaj de mână”

Redacția

Sorin Grindeanu a semnat contractul pentru încă 67 km din Autostrada Moldovei

Redacția

Primul incident în ziua votului pentru alegerile parlamentare

Marius Parteni
Încarcă...