NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

A bătut-o până a băgat-o în spital. Medicii întâlnesc mereu astfel de cazuri

In ultima perioada, la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului „Sf. Spiridon” din Iasi ajung din ce in ce mai multi pacienti care au fost implicati in conflicte violente, fiind victime ale unor agresiuni fizice.

 

  

 Astfel, aceste cazuri se afla in topul problemelor cu care se confrunta medicii unitatii medicale. In cursul zilei de ieri, la spital a fost transportata o femeie in varsta de 58 de ani, care a fost supusa unei tentative de strangulare. Din fericire, starea de sanatate a pacientei nu era grava, iar aceasta a fost tratata in Urgente, fiind dirijata ulterior catre domiciliu.

 „La Unitatea de Primire Urgente a Spitalului ‘Sf. Spiridon’ din Iasi a fost transportata o pacienta, in varsta de 58 de ani, din judetul Iasi. In momentul in care a ajuns la unitatea medicala, ne-am dat seama ca femeia fusese victima unei agresiuni fizice. Aceasta suferise o tentativa de strangulare si prezenta, totodata, si contuzie toracica minora. Dupa ce a primit ingrijiri medicale in Unitatea de Primire Urgente, pacienta a fost dirijata catre domiciliu, intrucat starea ei de sanatate nu era in pericol”, precizeaza medicii Spitalului „Sf. Spiridon” din Iasi.

sursa www.bzi.ro

 

Advertisements

Related posts

Pășcănean cu fractură deschisă din cauza unei petarde

Redacția

Tânăr leșinat, cel mai probabil de foame, luat de Ambulanță, în zona pieței deal

Ema Roman

Cardiologii au demonstrat dubla lovitură pe care bolnavii de inimă o primesc în pandemie. În România, riscul de deces crește cu 21%

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site