RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

O firmă din Iași a câștigat licitația pentru semaforizarea a trei intersecții din Pașcani. Valoarea contractului, peste 380.000 lei

Municipalitatea a desemnat societatea care se va ocupa de semaforizarea a trei intersecții din Pașcani. În urma evaluării ofertelor a fost desemnată câștigătoare firma SC Canel SA din Iași.

Valoarea contractului este de 389.494 lei, fără TVA.„Primăria municipiului Pașcani a finalizat achiziția directă în ceea ce privește achiziția firmei ce se va ocupa de modernizarea celor trei intersecții, mă refer la semaforizarea lor. Este vorba de SC Canel SA Iași. Valoarea contractului este de 389.494 lei fără TVA”, a spus Cristian Menegon, purtătorul de cuvânt al Primăriei Pașcani.

Lucrările vor demara în primăvara acestui an, iar termenul de execuție este de șase luni, după cum a declarat reprezentantul administrației locale:„Ca și grafic de lucrări, aceștia vor avea 6 luni la dispoziție, însă noi vom aștepta să dăm acel ordin de începere a lucrărilor până se va încălzi afară pentru ca aceste lucrări să fie de calitate și sperăm noi ca în primăvara acestui an să începem”.

  

Semafoarele vor fi montate în intersecțiile de la Spitalul Municipal, din zona străzilor Grădiniței cu Moldovei și Ceferiștilor cu Gării.

 

 

Related posts

Primarul Pantazi uită angajamenele luate și dezinformeză consilierii locali! (DOC)

Marius Parteni

Decizii amânate în ședința Comisiei de Organziare a Circulației Rutiere!

Marius Parteni

Panta Mârzasca, “o nucă la fel de tare ” și pentru șefii actualului executiv. Balastul este adus de ape în stradă la fiecare ploaie (Galerie Foto Video)

Marius Parteni
Încarcă...