RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Sondaj INSCOP: Nicuşor Dan conduce detașat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cine ocupă locul doi

Nicuşor Dan se află pe primul loc în intenţiile de vot ale bucureştenilor pentru postul de primar general, cu 38,5 % din opţiuni, urmat de Cristian Popescu Piedone – 27,4% şi de Gabriela Firea – 21,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro.

Nicuşor Dan conduce detașat în cursa pentru Primăria Capitalei FOTO Primăria București

Nicuşor Dan conduce detașat în cursa pentru Primăria Capitalei FOTO Primăria București

Dacă duminica viitoare bucureştenii ar fi chemaţi să îşi voteze noul Primar General, din cei 89,1% care exprimă o intenţie de vot, 38,5% l-ar vota pe Nicuşor Dan (susţinut de Alianţa Dreapta Unită – USR, PMP, Forţa Dreptei), 27,4% pe Cristian Popescu Piedone (PUSL), 21,4% pe Gabriela Firea (PSD), 10,1% pe Sebastian Burduja (PNL) şi 2,4% pe Mihai Enache. 0,1% dintre respondenţi au indicat alt candidat, în timp ce niciun respondent nu a declarat că ar vota un independent.

  

image

Nicuşor Dan conduce şi în topul notorietăţii, pe locul al doilea aflându-se Gabriela Firea, iar pe al treilea, Cristian Popescu Piedone. Cristian Popescu Piedone conduce, însă, în topul încrederii, fiind urmat de Nicuşor Dan şi de Gabriela Firea.

În ceea ce priveşte votul pentru Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB),

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Record istoric în SUA: Prețul mediu al chiriilor la apartamente a depășit 2.000 de dolari/lună

Redacția

Politica Occidentului de „a nu vedea răul” în ceea ce îl privește pe liderul Serbiei, Aleksandar Vucic, riscă să destabilizeze Balcanii (analiză CNN)

Redacția

Bentley Bentayga EWB unicat, personalizat de Mulliner

Redacția
Încarcă...