RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Simona Halep provoacă un adevărat șoc în lumea tenisului. Ce scrie presa internațională despre scandalul de dopaj

Lumea tenisului a avut parte, vineri, de o adevărată lovitură de teatru după ce Simona Halep, fost număr 1 mondial și  câștigătoare a două titluri de Grand Slam, a anunțat că a fost testată pozitiv pentru o substanță interzisă, roxadustat, la US Open. Sportiva s-ar fi dopat la turneul la care a fost eliminată chiar din primul tur. Vestea, șocantă pentru oricine a urmărit cariera îndelungată a sportivei, a deschis jurnalele celor mai mai mari posturi de televiziune din toată lumea și este titlu de primă pagină.

„Avem o știre de breaking news care vine din tenis: Simona Halep, câștigătoare a două turnee de Grand Slam și fost număr 1 mondial, a picat un test antidoping”, a anunțat SkySports.

Nu a durat mult până când vestea a făcut înconjurul lumii, iar presa din Marea Britanie a alocat spații largi pentru știrea momentului în sport.

BBC a titrat: „Simona Halep: Fostul număr 1 mondial suspendat provizoriu pentru dopaj”.

  

Jurnaliștii de la tabloidul cu cea mai mare circulație, „Daily Mail”, nu aveau cum să rateze știrea: „Fostul număr 1 mondial spune că se simte trădată și că va lupta până la capăt pentru a-și reface reputația”.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Injecțiile pentru piciorul bolnav făcute de Rafal Nadal trezesc suspiciuni că s-ar fi dopat la Roland Garros. Ce spune directorul WADA

Redacția

Pășcănean pe podium la Cupa Pionul la Șah

Oana Cordoneanu

Tragedie în Grecia: Un fotbalist a fost găsit mort în maşină. Avea mâinile legate și o frânghie la gât

Redacția
Încarcă...