RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Simona Halep provoacă un adevărat șoc în lumea tenisului. Ce scrie presa internațională despre scandalul de dopaj

Lumea tenisului a avut parte, vineri, de o adevărată lovitură de teatru după ce Simona Halep, fost număr 1 mondial și  câștigătoare a două titluri de Grand Slam, a anunțat că a fost testată pozitiv pentru o substanță interzisă, roxadustat, la US Open. Sportiva s-ar fi dopat la turneul la care a fost eliminată chiar din primul tur. Vestea, șocantă pentru oricine a urmărit cariera îndelungată a sportivei, a deschis jurnalele celor mai mai mari posturi de televiziune din toată lumea și este titlu de primă pagină.

„Avem o știre de breaking news care vine din tenis: Simona Halep, câștigătoare a două turnee de Grand Slam și fost număr 1 mondial, a picat un test antidoping”, a anunțat SkySports.

Nu a durat mult până când vestea a făcut înconjurul lumii, iar presa din Marea Britanie a alocat spații largi pentru știrea momentului în sport.

BBC a titrat: „Simona Halep: Fostul număr 1 mondial suspendat provizoriu pentru dopaj”.

  

Jurnaliștii de la tabloidul cu cea mai mare circulație, „Daily Mail”, nu aveau cum să rateze știrea: „Fostul număr 1 mondial spune că se simte trădată și că va lupta până la capăt pentru a-și reface reputația”.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Liga 4 județeană: CSM Pașcani – USV Iași, duminică, 9 octombrie

Marius Parteni

Cosmin Glodeanu despre ambiție și muncă: “Când se intonează imnul naţional şi sportivii sunt acompaniaţi de toată tribuna, li se vor înmuia picioarele, inima le va bate mai tare, unii vor lacrima pe exterior, alţii pe interior”

Teona Gherasim

Cele mai bune echipe de rugby feminin din România vin la Pașcani. Vor juca pe un teren neîngrijit

Răzvan Grecu
Încarcă...