RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

7 din 10 români consideră că este mai puțin stresant să acceseze un credit 100% online decât unul tradițional

Solicitarea unui credit poate fi un moment complicat pentru orice persoană, în special în 2024. Dincolo de presiunea asociată cu achitarea datoriilor, întregul proces de aplicare și obținere a unui împrumut implică un stres suplimentar. Chiar și așa, creditul rămâne o variantă de încredere pentru români. Transparența condițiilor și flexibilitatea opțiunilor de rambursare sunt câteva dintre avantajele observate de aceștia. De asemenea, soluțiile de creditare 100% online ies în evidență prin procesul simplu de acordare și aprobarea rapidă, ce se traduc într-o accesibilitate sporită.

Servicii ProviOnlineFoto: Provident

Acestea sunt o parte dintre concluziile unui sondaj iVOX pe un eșantion de 1.044 de respondenți, realizat la comanda Provident, pe tema percepției românilor față de produsele de creditare.

  

Totodată, 43% dintre români se simt anxioși și stresați atunci când își dau seama că au nevoie de un împrumut. La polul opus, 37% dintre respondenți susțin că se simt optimiști cu privire la faptul că pot accesa o soluție financiară pentru a-și rezolva o problemă. În același timp, aproape 7 din 10 respondenți sunt de părere că este mai puțin stresant să ia un credit 100% online decât unul tradițional.

„Situațiile neprevăzute pot reprezenta o sursă de stres,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Mai multe rachete au lovit orașul rusesc Belgorod, de la granița cu Ucraina/ Autoritățile ruse susțin că există 14 morți, dintre care doi copii: „Această crimă nu va rămâne nepedepsită”

Redacția

fanatik.ro: Ce plantă din România este mai scumpă decât carnea de porc, dar și mai sănătoasă

Redacția

VIDEO Biroul premierului francez, ținta unui protest cu vopsea al activiștilor pentru climă

Redacția
Încarcă...