RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Elevul care a murit la Odorheiu Secuiesc, găsit cu ajutorul unui câine de căutare al salvamontiştilor

Elevul care a murit după prăbuşirea parţială a clădirii internatului din Odorheiu Secuiesc, judeţul Harghita, a fost găsit cu ajutorul unui câine de căutare al salvamontiştilor. Aceştia au folosit şi o dronă cu termoviziune în încercarea de a-l găsi, potrivit News.ro.

Interventie la caminul liceului din Odorheiu SecuiescFoto: Agerpres

Potrivit reprezentanţilor Salvamont România, 20 de salvamontişti din cadrul serviciului Salvamont al Consiliului Judeţean Harghita au participat la acţiunea de căutare-salvare a victimelor din clădirea internatului din Odorheiu Secuiesc.

  

„Pe lângă salvamontiştii participanţi la acţiunea de căutare în dărâmături, alţi doi salvamontişti au cercetat zona cu o dronă cu termoviziune şi cu un câine de căutare Salvamont, câinele fiind şi cel care a identificat a patra victimă”, a precizat sursa citată.

Clădirea internatului Liceului „Tamasi Aron” din Odorheiu Secuiesc, judeţul Harghita, s-a prăbuşit parţial, luni după-amiază, patru elevi fiind prinşi sub dărâmături. Două eleve au fost scoase conştiente, o alta fiind supusă manevrelor de resuscitare, la care a răspuns.

Toate trei au fost transportate la spital, una dintre ele fiind intubată. Cea de-a patra victimă –

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Radu Mihaiu a anunțat că dorește să candideze pentru un nou mandat de primar al Sectorului 2

Redacția

Programul de guvernare al PSD-PNL, între aspirații și realitate | ANALIZĂ

Redacția

Gazprom avertizează Europa că preţurile gazelor ar putea creşte cu 60% în iarnă, la peste 4.000 de dolari pentru 1.000 de metri cubi

Redacția
Încarcă...