NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

37 de șoferi, jefuiți la drumul mare

37 de şoferi au fost atacați la drumul mare, doar la Sineşti, în judeţul Ialomiţa. Este cifra oficială a poliţiştilor, care, acum, au decis să intensifice patrulele în zonă, pentru ca şoferii care opresc pe marginea drumului să nu mai fie în pericol.

 

În toată ţara au fost reclamate 50 de astfel de jafuri. Oameni care au oprit pentru un popas şi într-o clipă de neatenţie au rămas fără lucrurile din maşini, ori s-au trezit cu roţile înţepate pentru ca hoţii să poată acţiona în voie.

Şeful Poliţiei Române a trimis corpul de control la IPJ Ialomiţa pentru a afla de ce doar un suspect a fost prins şi trimis în judecată în ultimii doi ani.

Cătălin Ioniţă, şeful Poliţiei Române: „Este un control care vizează şi îndrumarea colegilor nostri. Deci am dispus ca pe lângă colegii de la Direcţia Control să fie şi colegi de la ordine publică şi investigatii criminale, aşadar toate cele trei cazuri care la nivelul Inspectoratului Ialomiţa ne sunt puternic în atenţie. Pentru unul dintre cazuri, deja autorul a fost trimis în judecată, iar singurul caz de înţepare, acest mod de acţiune, va face atenţia colegilor mei în detaliu. Am luat în calcul toate zonele ţării şi intenţionăm ca împreună cu colegii de la Jandarmerie, în toate zonele vulnerabile şi în care sunt astfel de cazuri, să intensificăm prezenţa astfel încât pe componenta preventinvă şi de descurajare să ne facem, de asemenea, treaba”.

sursa www.stiridigi24.ro

Advertisements

Related posts

Accident spectaculos la Muncelul de Sus, după ce o mașină a lovit un cap de pod

Marius Parteni

Șoferii nu se mai pot folosi în instanță de eroarea tehnică a radarelor

Redacția

Minoră dispărută de acasă, găsită de poliţişti în Mogoşeşti, la iubitul ei

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site