NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

30 de pietoni sancționați de polițiști, 6 șoferi au rămas fără permis

Poliția Municipiului Pașcani și Poliţia Locală au acţionat pe raza de competenţă pentru prevenirea accidentelor rutiere, cât şi pentru depistarea şi luarea măsurilor legale faţă de participanţii la trafic care nu respectă regulile de circulaţie.

Au fost controlate  94 de autovehicule, aplicate 99 de sancțiuni contravenționale în valoare de circa 11.200 lei (neacordare prioritate pietoni=6, traversare neregulamentară de către pietoni=30, viteză neregulamentară=19, alte abateri=44). Totodată au fost reținute 6 permise de conducere  (pentru neacordare prioritate la pietoni).Acțiunea a avut loc pe data de 17 februarie.

 Exemple:

  

–          B. Vasile, de 32 ani, din com. Răuleşti, jud. Neamţ în timp ce conducea un autoturism pe str. Grădiniţei din Paşcani nu a acordat prioritate de trecere pietonilor angajaţi regulamentar în traversarea străzii. A fost sancţionat cu amendă în valoare de 390 lei şi i s-a reţinut permisul de conducere.

–          Z. Vasilică, de 35 de ani, din Paşcani, a traversat strada Ceferiştilor prin loc nepermis. A fost sancţionat cu amendă în valoare de 195 lei.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Femeie decedată în condiții suspecte la Mogoșești Siret

Redacția

Acțiune pe linie forestieră la Valea Seacă

Răzvan Grecu

PROTEST! Ai grijă ca oamenii legii să nu te calce în picioare (VIDEO)

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site