NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Micuța Livia a primit o șansă la viață. A fost strânsă suma necesară pentru autotransplant

În urma apariției la o televiziune națională a Liviei Coțcariu, împreună cu frățiorii și cu tatăl vitreg, unde și-au spus trista poveste de viață, oamenii cu dare de mână au strâns suma necesară pentru autotransplantul de celule stem periferice. 

 

Fundația Mereu Aproape a oferit două conturi prin care Livia putea fi ajutată, iar o companie de telefoane a emis un număr de SMS contracost.

Ieri, în emisiunea Acces Direct, moderatorul emisiunii, Simona Gherghe a anunțat că s-a strâns suma de care Livia avea nevoie astfel încât micuța va fi supusă intervenției chirurgicale care îi va da șansa la viață.

În continuare Livia, Teo și Andreea vor avea nevoie de sprijinul nostru, astfel încât pe viitor va fi deschis un cont pe numele lui Ovidiu Archire, tatăl vitreg a Liviei. Pe această cale, directorul Școlii Gimnaziale Sodomeni face apel la toți cei interesați să le dea o mână de ajutor:”Lumea care vrea să doneze, în maxim o lună de zile o să se deschidă cont pe numele tatălui pentru a ajuta acești copilași fiindcă ei vor avea nevoie de bani pe viitor și pentru tratamente atât pentru Teo cât și pentru Livia”, ne-a declarat Geanina Isticioaia, directorul Școlii Gimnaziale Sodomeni și cea care s-a luptat alături de copilași de când soarta le-a fost nepotrivnică.

Așadar cei care vor să ajute în continuare pe cei doi frățiori, respectiv Teo și Livia o vor putea face după ce va fi deschis un cont pe numele tatălui vitreg, Ovidiu Archire.

Citește și {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Biserica „Adormirea Maicii Domnului” și casa praznicală din Cristești au fost distruse noaptea trecută în urma unui incendiu provocat de un trăsnet (FOTO-VIDEO)

Oana Cordoneanu

S-au facut primele disponibilizari la Posta

Redacția

Sute de tichete sociale au fost distribuite de Primăria Pașcani

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site