RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

28 de permise suspendate la Iaşi din cauza greutăţii prea mari a maşinii

Şoferii în cauză nu au respectat interdicţia de circulaţie pe caniculă, între orele 12 şi 20, a maşinilor mai grele de 7,5 tone.

 

  

Restricţiile de circulaţie impuse pe drumurile din judeţ ca urmare a căldurilor din ultimile zile au scos mulţi bani din buzunarele şoferilor ieşeni. Aceste restricţii au fost emise în perioada 4 – 6 august, între orele 12 şi 20, şi au fost impuse autovehiculelor cu greutatea de peste 7,5 tone. „În cadrul acţiunilor, po­liţiştii rutieri au aplicat 367 de sancţiuni rutiere în valoare de 171.755 lei, dintre care 28 au fost pentru nerespectarea restricţiilor temporare de circulaţie iar restul pentru alte abateri. Au fost reţinute în vederea suspendării 52 de permise de conducere, dintre care 28 au fost pentru nerespectarea res­tricţiilor temporare de circulaţie“, a precizat Anca Vîjiac, din cadrul Poliţiei Iaşi.

Unul dintre şoferii amendaţi a fost şi un sucevean, care a răms fără permisul de conducere. „La data de 5 august, un tânăr de 28 de ani din municipiul Suceava a condus un ansamblu de vehicule format din autoutilitară şi semiremorcă, pe DE 583, în localităţile Podu Iloaiei, nerespectând interdicţia temporară de circulaţie instituită pe acest sector de drum, în intervalul orar 12 – 20. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 870 lei şi s-a dispus reţinerea permisului de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 60 de zile“ a mai precizat aceasta.

Sursa www.ziaruldeiasi.ro

Related posts

Început de an cu ghinion pentru un bărbat din Hălăucești. A ajuns la spital, după ce a fost lovit cu toporul în cap de concubină

Irina Gherasim

Sirețel: Tânără accidentată de o mașină când traversa strada neregulamentar

Oana Cordoneanu

O bătrână, din Bihor, declarată decedată de către un polițist, s-a trezit când pregătirile pentru înmormântare erau în toi

Redacția
Încarcă...