RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Un tânăr de 24 de ani a murit după ce a fost acroșat de o locomotivă

Un tânăr în vârstă de 24 de ani a sfârșit tragic, joi,  în secția ATI a Spitalului Județean Suceava, la mai bine de două luni și jumătate după ce a fost lovit de o locomotivă între stațiile Suceava Nord (Ițcani) și Burdujeni.

Alexandru Constantin Chiriac și apropiații săi au dus o luptă crâncenă din ziua accidentului, 2 ianuarie 2021. Lovit de locomotivă la cap, tânărul a fost în comă permanent. Membrii familiei au avut recent ceva speranțe:

”Alex a deschis ochii și ne-a strâns de mână așa cum nu a mai făcut-o niciodată! Numai inima unei mame știe ce simte când își vede propriul copil, care avea tot viitorul înainte, cum stă conectat la aparate și pe zi ce trece schimbările îl afectează din ce în ce mai mult”!, scria pe o rețea de socializare un apropiat pe 11 martie.

Din păcate, joi, 18 martie, tânărul a făcut stop cardio-respirator și a murit.

  

Ce s-a întâmplat în acea zi de 2 ianuarie

Cu referire la accidentul din 2 ianuarie, din datele pe care am reușit să le aflăm rezultă că Alexandru Constantin Chiriac a fost lovit de o locomotivă izolată, care se deplasa dinspre Ițcani spre Gara Suceava (Burdujeni). Polițiștii de la Serviciul Județean Transporturi Suceava, care au ajuns primii la fața locului, l-au găsit pe tânăr în viață, dar inconștient și lovit la cap, fiind chemată imediat o ambulanță. Accidentul s-a petrecut după ce se întunecase, iar mecanicul a relatat că nu l-a văzut pe tânăr, auzind doar o bufnitură specifică unui impact. Tânărul a fost acroșat de locomotivă, suficient însă cât să sufere o leziune gravă la cap. Zona în care s-a produs accidentul este una în care tinerii din zonă mai obișnuiau să se adune, la socializare. Ce s-a întâmplat efectiv și cum de a ajuns tânărul să fie lovit de tren este greu de spus cu certitudine. Varianta unui accident pare cea mai plauzibilă.

Oameni distruși de durere

550 de persoane se adunaseră pe un grup de pe facebook pentru a strânge fonduri pentru tânăr.  

”Un băiat tânăr, frumos, bun la suflet, săritor, mereu să ajute și să sprijine pe cei din jur!

Un copil care a știut mereu cum să aibă grija de familia lui, un frate model pentru sora lui care îl așteaptă acasă și întreabă mereu: <Mami, cât mai stă fratele meu în spital? De ce nu vine acasă?! Mi-e așa de dor de el…>, un nepot care a fost alături de bunicii lui atunci când au avut cea mai mare nevoie de ajutor, un văr care mereu a fost acolo dacă aveai nevoie de o vorbă bună, un zâmbet cald sau o îmbrățișare… Un prieten devotat care îți sărea mereu în ajutor!

Monitorul de Suceava

Related posts

Arest preventiv pentru cei doi pășcăneni acuzați că au incendiat ușa unui apartament din Iași (VIDEO)

Oana Cordoneanu

Arabii care au preparat spirtul ucigaş se apără cu eticheta în mână: Scrie „uz extern”

Redacția

Un minor dat dispărut a fost găsit de polițiști

Redacția
Încarcă...