NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Fapt divers

23 noiembrie, lună plină

La data de 23 noiembrie, va fi Luna Plina in Gemeni. „Cat despre Luna Plina in constelatia Gemeni, nu pot spune decat ca va fi o zi mult mai intoarsa decat cea de ieri pentru fiecare reprezentant si semn in parte!”, a precizat Ioan Burculet, astrolog.

 

  

LUNA PLINA, 23 noiembrie 2018. „Mai multa gestionare a situatiilor de la serviciu, de acasa si parteneriatele, nu pot spune decat ca va trebui sa dam dovada de intelepciune. Sa gandim de doua ori inainte de a actiona. Sa lasam deoparte actiunile riscante, impulsivitatea, dar si nervii. Nu ne vor ajuta cu nimic, pentru ca provocarile vor fi categoric la ele acasa. Si daca totusi o „pocneste” intensitatea va fi medie”, scrie acesta pe contul de Facebook.

LUNA PLINA, 23 noiembrie 2018. „Si cine stie? Poate spre maine seara ne vom mai reveni! In orice caz, incolo de conditiile usor iesite din comun, totul este normalitate ca forma de manifestare”, a conchis astrologul.

sursa www.bzi.ro

 

Advertisements

Related posts

Cum să nu ne dezinfectăm când ne întoarcem acasă după o scurtă deplasare la magazin

Redacția

BNR a anunțat că au fost făcute monede cu chipul Papei Francisc

Redacția

Lângă o gură de canalizare din Parcul Municipal, s-a surpat malul, scoţând la iveală o groapă suspectă care arată ca un tunel

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site