RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

180 de lei pentru că a trecut strada prin loc nepermis

Polițiștii ieșeni și cei pășcăneni au organizat ieri o amplă acțiune pe raza municipiului Pașcani, pe două linii.  Mai exact, la data de 08.07.2014, între orele 09.00-12.00 şi 15.00-18.00, poliţiştii din cadrul Birului Rutier Iaşi au organizat o acţiune pe linia prevenirii accidentelor rutiere comise din vina pietonilor.

În cadrul acţiunii au fost aplicate 68 sancţiuni contravenţionale pietonilor care au traversat strada prin loc nepermis, în valoare de 6850 lei, fiind vizate 5 zone de acţiune (bld. Nicolae Iorga, str. Silvestru, str. Sf. Lazăr, str. A. Panu, str. Vasile Lupu)

Spre exemlu, M.  Dumitru, de 26 ani, din Paşcani jud. Iaşi a fost depistat pe bulevardul Nicolae Iorga în timp ce era angajat în traversarea străzii prin loc nepermis pietonilor. Acesta a fost sancţionat cu amendă de 180 lei.

  

Și polițiștii pășcăneni au aplicat sancțiuni în cadrul acțiunii de ieri. S-a acţionat în 4 zone, fiind aplicate 76 sancţiuni contravenţionale, dintre care 26 pentru   viteză şi 13 pentru defecţiuni tehnice, în valoare totală de 13.130 lei. Au fost reţinute în vederea suspendării 2 permise de conducere.

Advertisements
Advertisements

De exemplu, N. Dragoş, de 24 ani, din Bucureşti, a condus un auto, pe DN 2, în afara localităţii, cu viteza de 156 km/h(+56 km/h). A fost sancţionat contravenţional cu amendă de  810 lei şi suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe o perioadă de 90 de zile.

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Trei tineri au ajuns la Urgență după ce au căzut de pe același scuter

Răzvan Grecu

Peste 1200 de polițiști în acțiune, pentru siguranța cetățenilor

Redacția

Filtrele de poliţie vor împânzi toată ţara de 1 mai. În ce condiții puteți face grătar

Redacția
Încarcă...