RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

14 foști membri ai Sindicatului Învățământ Spiru Haret Iași au fost premiați într-un cadru festiv (VIDEO)

 În an centenar 14 foști membri din cadrul Sindicatului Învățământ Spiru Haret Iași au fost premiați într-un cadru festiv.

Duminică, 18 noiembrie, a avut loc a VI-a ediție a evenimentului care a fost organizat de președintele Mirel Pristavu și vicepreşedinţii  Dan Bîrgăoanu și Diana Bichescu.  Acesta a debutat cu intonarea imnului României, apoi a urmat un spectacol susținut de elevi ai Liceului Special „Moldova” din Târgu Frumos. Ca noutate în acest an, față de edițiile anterioare a fost premiat, alături de cadrele didactice, și personalul nedidactic din județul Iași. La eveniment a fost prezent și Bogdan Gabriel Bârzoi, inspector școlar general adjunct, directori de unități de învățământ din județ, lideri de sindicat și cadre didactice.

  

 La finalul evenimentului a avut loc o ședință cu liderii de sindicat a fost discutată situația actuală a învățământului din România.       

 

{youtube}fB2OFKFa4f0{/youtube}

Related posts

Ministerul Educației și Direcția Generală de Protecție a Copilului lucrează împreună la o procedură care să permită rezolvarea rapidă a cazurilor de violență în școli

Redacția

Colegiul Tehnic CF ”Unirea”: Șase posturi scoase la concurs

Redacția

Liceul „Miron Costin”: Elevi premiați în cadrul unui concurs național de chimie

Redacția
Încarcă...