NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Traficul rutier peste 7,5 tone restricționat pe sectorul Târgu Frumos – Pașcani – Moțca și Pașcani-Lespezi din cauza blocajelor

În această după amiază de la orele 14.30 reprezentanții Districtului Drumuri Naționale sectorul Târgu Frumos – Pașcani – Moțca au luat decizia de a interzice circulația autovehiculelor peste 7,5 tone.

 Măsura vine ca urmare a blocajelor din trafic. Sunt foarte multe camioane care nu pot continua deplasarea, iar unele au ajuns în afara părții carosabile.

 Se va păstra această măsură până când  ninsoarea se va mai domoli, iar drumarii vor reuși să o îndepărteze de pe șosele. Atât pe pe sectorul Pașcani Târgu Frumos și Pașcani Moțca se circulă pe unele porțiuni de drum pe un singur sens de mers.  

Măsuri asemănătoare au fost aplicate și pe sectorul de drum Pașcani-Lespezi. Conform purtătorului de cuvânt al Consiliului Județean Iași, Eliza Chirica, traficul este interzis pentru mașinile mai mari de 7,5 tone.

 

Advertisements
Loading...

Related posts

Blocaj administrativ la Valea Seacă: Funcționarii au reclamat primarul interimar la prefect

Marius Parteni

Băutura-i temelie și mâncarea-i fudulie! Administrația locală este dispusă să dea 200 lei pe o sticlă de spumant, dar dă doar 40 de lei pentru masa cuplurilor ce aniversează 50 de ani de căsătorie!

Irina Gherasim

Peste 160.000 lei pentru un proiect de modernizare a pieţei despre care se vorbeşte de cinci ani

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site