RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Weekend plin de spectacole în împrejurimile Pașcaniului! Sărbători cu artiști consacrați și surprize din partea edililor locali

A fost un sfârșit de săptămână cu petreceri și activități de relaxare și divertisment în mai multe dintre localitățile din zona Pașcani. Odată cu sărbătoarea Sfintei Maria, cei dornici de distracție au dat curs invitațiilor de la Cristești, Moțca și Tătăruși, unde edilii locali au organizat evenimente de zile mari.

Startul a fost dat de vineri la Tătăruși și a continuat sâmbătă la Cristești. Aici nu mai puțin de zece artiști consacrați și două ansambluri au urcat pe scena amenajată la Sala Polivalentă din localitate. A fost organizată cea de-a doua ediție a Zilelor Comunei, unde au participat sute de localnici dar și musafiri din alte localități.

Printre invitați amintim pe Laura Lavric, Ștefan Pintilie, Ștefan Deaconița, Adriana Apostol și Cristinel Iordăchioaia. A cântat și ansamblul “Doina Carpaților” – coregraf Petre Șușu, alături de un grup de dansatori din Cristești, coordonat de către Nicoleta Oșlobanu.

  

Primarul Constantin Bolohan a conferit titlul de cetățean de onoare lui Dragoș Mercore, fost director al școlii din localitate și lui Valentin Mingiuc pentru contribuția adusă în susținerea proiectelor comunității. Aici au fost prezente o serie de oficialități locale: Gheorghe Nichita, primarul Iașului, prefectul Dan Cârlan, senatorul Florin Constantinescu și deputatul Neculai, primarul Costel Iosub și consilierul județean Mihaela Ivancea.

Mare petrecere a fost și la Moțca unde s-a cântat și dansat până spre dimineață. Sâmbătă, moțcanii și nu numai au participat la o discotecă în aer liber organizată pe terenul de fotbal al comunei, iar duminică, artiști cu renume au susținut spectacole de neuitat pentru toți cei prezenți. Marea surpriză a constat în momentul artistic pe care l-a oferit primarul Constantin Hobincă care a cântat două piese alături de renumitul artist Cristian Pomohaci.  Spectacolul a fost încheiat cu prestația Lorei, urmată de un foc de artificii, spre bucuria tuturor.

La Tătărusi timp de trei zile au concertat Ellie White,What’s up, Corina, Lavinia, Elena Merișoreanu, Pamfil Roată, Pr. Pomohaci Cristian, Carmen Cornaci, Macovei Ion, Teodora Bârsan, Laura Lavric, Ionuț Sârbu și Fiicele, Cristinel Iordăchioaia și Adriana Apostol, Ansamblul “Codrii Neamțului” și Ansamblul “Generații-Tătăruși”.

Toate evenimentele s-au încheiat cu spectacole pirotehnice. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Mihai Miron va primi distincția de cetățean de onoare al comunei Stolniceni Prăjescu. Vezi aici programul evenimentelor de “Ziua Comunei”, ediția I

Marius Parteni

28 iulie: Ședință de Consiliu Local Valea Seacă (VIDEO)

Redacția

Caravană mobilă de vaccinare în Răchiteni

Oana Cordoneanu
Încarcă...