NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Caravană mobilă de vaccinare în Răchiteni

Comuna Răchiteni a intrat în scenariul roșu, incidența cazurilor de COVID-19  a ajuns la 4,56 la mia de locuitori. În această situație, prin ordinul prefectului, s-a întrunit Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Iași într-o ședință extraordinară și conform legislației în vigoare s-a hotărât că în Răchiteni se vor aplica măsurile preventive care au drept scop diminuarea răspândirii virusului în comunitate.

 Primarul localității, Petre Doboș a anunțat astăzi pe pagina sa de facebook, că sâmbătă, 4 septembrie, în Răchiteni va veni caravana mobilă pentru vaccinare.

”Având în vedere creșterea alarmantă a persoanelor infectate cu COVID-19, sâmbătă, 4 septembrie, va fi prezentă caravana mobilă de vaccinare, începând cu orele 10.00, în comuna Răchiteni. Se pot face înscrieri la numerele de telefon: 0232.740. 056/ 0768. 120.092”, este anunțul făcut de primarul Petre Doboș.

Astfel, începând de astăzi, în Răchiteni au intrat în vigoare măsurile preventive prevăzute de legislație în cazul localităților care ajung în situația de a avea o incidență cumulată la 14 zile mai mare de 4/1.000 locuitori și mai mică sau egală cu 7,5/1.000 locuitori. Această măsură rămâne în vigoare până când incidența în comuna Răchiteni va fi mai mica sau egală cu 3,5/1.000 de locuitori.

  

Advertisements

Related posts

Furnizarea apei potabile este întreruptă în localitățile Miroslovești și Soci

Marius Parteni

Zile de foc pentru pompierii pășcăneni! Incendii la Blăgești, Tătăruși și Stolniceni-Prăjescu

Redacția

Lucrări de igienizare a rezervorului de apă Mogoșești-Siret

Redacția
Încarcă...