RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Ziua ”ușilor deschise” la Judecătoria Pașcani. Două grupuri de elevi au vizitat instituția

Câțiva zeci de elevi pășcăneni, au putut vedea pentru prima dată cum arată o sală de judecată, o arhivă sau care este traseul unui dosar într-o Judecătorie.

Vorbim de două clase, una de la Liceul Teoretic ”Miron Costin”, cealaltă a Colegiului Național ”Mihail Sadoveanu”, care au vizitat astăzi Judecătoria.Ghidul elevilor a fost vicepreședintele Judecătoriei Vasile Babii, care a răspuns și întrebărilor pe care tinerii le-au adresat.
Această vizită s-a realizat cu ocazia Zilei Europene a Justiției Civile, în cadrul manifestării de tip ”porți deschise”. Tot astăzi toți cetățenii interesați au avut posibilitatea de a vizita instituția de justiție pășcăneană. Tinerii s-au arătat impresionați de cele văzute în Judecătorie, mulți dintre ei recunoscând că nu au intrat niciodată într-o astfel de instituție.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

  

Related posts

O pășcăneancă considerată eroină în Thailanda! Alina Miron, avocat, a pledat la Haga într-un proces dintre Thailanda și Cambodgia!

Răzvan Grecu

Diplome și suveniruri pentru membrii delegației din Turcia sosită la Pașcani, în baza parteneriatului cu singura școală privată

Marius Parteni

Scoatem religia din școli? Cum pregateste scoala romaneasca elevul pentru integrarea în societate. (VIDEO)

Redacția
Încarcă...