NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Parlamentarii au absentat de la întâlnirea cu membrii Sindicatului Învățământ Spiru Haret

Nici un parlamentar din județul Iași nu a răspuns astăzi prezent invitației la dialog adresată de liderul Sindicatului Învățământ Spiru Haret Iași. La orele 10.00 în sala de întâlnire pregătită de reprezentanții sindicatului au fost prezenți jurnaliștii și membrii sindicatului.

O parte dintre parlamentari, cum sunt cei din PDL, au anunțat dinaintea întâlnirii că nu pot veni. Potrivit liderului de sindicat Mirel Pristavu aceștia au solicitat să le fie transmise revendicările, asigurându-l de toată susținerea lor.Cei din USL nu au dat nici un semn, fapt ce i-a determinat pe sindicaliști să afirme că sunt buni doar la promisiuni. Nici măcar cei doi parlamentari din municipiul nostru nu au dat curs invitației.”Când erau alții la putere am primit foarte multe promisiuni din partea actualilor politicieni. Acum văd că nu sunt interesați de soarta învățământului și au uitat că printre cei
care i-au ales se numără și personalul din educație. I-am lăsat un an și jumătate să facă ceva, dar din păcate nu au rezolvat nimic. Chiar dacă nu au fost astăzi aici prezenți, noi îi așteptăm să ne contacteze”, a declarat Mirel Pristavu, liderul Sindicatului Învățământ Spiru Haret Iași.       
Conform celor relate astăzi, calendarul de proteste ale celor două sindicate naționale își urmează planul stabilit.
Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Maria, primul robot umanoid, creat de elevii din Iași

Redacția

Topul mediilor la Bacalaureat, în Târgu Frumos. La liceul „Petru Rareș” niciun elev nu a trecut examenul

Diana Marcu

(Video) Cinci studenţi români au câştiat medalia de argint la o competiţie internaţională de proiecte IT

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site