NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Ziua Copilului la Pașcani și Tătăruși. Evenimentele care vor avea loc

1 iunie,Ziua Internațională a Copilului, va fi marcată prin mai multe activități, organizate de administrațiile locale din Pașcani și Tătăruși. Cu siguranță acestea îi vor scoate pe cei mici din case și îi va aduce împreună pentru a celebra ziua lor, a tuturor copiilor! La Pașcani, în perioada 31 mai -2 iunie , vor avea loc diferite manifestări. Vineri, 31 mai, la sediul Primăriei Pașcani vor fi acordate burse elevilor olimpici.

 

  

A doua zi sâmbătă, 1 iunie, centrul municipiului va fi închis, pentru ca se va desfășura un concurs de desene pe asfalt. Apoi distracția se va muta pe platoul din fașa Primăriei, unde micuții vor fi întâmpinați de personaje din desene animate, va fi muzică, distracție, carnaval și ateliere de licru.

Duminică, 2 iunie, copiii sunt invitați să meargă cu ”Șansa 2010”, în aventură, pentru a experimenta gratuit o zi de tabără, cu activități și ateliere specifice, în Parcul Municipal.  Vor avea loc ateliere antrenante, cât și multe surprize.Sunt 100 de locuri disponibile.

Și copiii din Tătăruși vor fi sărbătoriți de ziua lor. Evenimetele se vor desfășura duminică, 2 iunie, începând cu ora 9.00, la Centrul Cultural ”Alexandru Vasiliu”. Organizatorii promit multe jocuri, face painting, baloane modelabile, și desene pe asfalt alături de echipa Just Smile Events. Tot în aceeași locație, începând cu ora 9.30. va avea loc Festivalul Folcloric ”De la moșii noștri noi am învățat”, ediția a XX-a. Va avea loc și o paradă a formațiilor artistice.

 

 

Advertisements

Related posts

„În mijlocul horelor”, la Casa Municipală de Cultură (Video)

Ema Roman

Bijuteria uitata a Pașcaniului – temă de dezbatere la un simpozion cu oameni de cultură

Teona Gherasim

Berserkerii, războinicii vikingi aflați între mitologie și realitate

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site