NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Ziua comunelor la Stolniceni Prăjescu și Miroslovești. Iată artiștii contactați!

Pregătiri pentru “Ziua Comunei” la Stolniceni Prăjescu și Miroslovești. Șefii administrației locale din aceste localități au stabilit data de desfășurare a evenimentelor, dar și o parte din programul activităților.

 

Anul acesta “Ziua Comunei” în Stolniceni Prăjescu se va desfășura în perioada 27 – 28 mai. Capul de afiș al manifestărilor este preotul Cristian Pomohaci. Pe scenă vor mai urca Constantin Enceanu și Andreea Hăisan. Nu va lipsi din programul evenimentelor, prestațiilor talentelor locale și discursurile oficialităților.

La Miroslovești, anul acesta, evenimentele prilejuite de “Ziua Comunei” se vor desfășura în data de 4 iunie. Autoritățile locale pregătesc un spectacol susținut de Alexandru Brădățean, Margareta Clipa, Adriana Bucevchi, Vasilica Tătaru, Andreea Hăisan, Nicu Mâtă, Ansamblul folcloric “Ca la noi” din Bacău și Vlăduța Lupău.

La finalul evenimentelor vor avea loc câte un foc de artificii.  

Advertisements

Related posts

Parohia Uda – 8 ani de tradiţie ştefaniană

Oana Cordoneanu

Bursa Locurilor de Muncă la Stolniceni Prăjescu

Redacția

Am fost la Mogoșești, localitatea unde primarul a plătit ca să facă sex cu minore, chiar în sediul primăriei. Sătenii îl apără: „El e Trump al nostru!”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site