RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Zelenski va publica o carte cu discursurile ținute în timpul războiului

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, intenționează să publice o colecție a discursurilor sale ținute în timpul războiului. Editorul cu care va colabora liderul de la Kiev a descris cartea drept „un strigăt de luptă pentru ca lumea să vorbească şi să lupte pentru libertate”.

„Un mesaj din Ucraina” este titlul ales al cărții. Din câte se pare, lansarea oficială va avea loc în luna decembrie a acestui an.

Ce plănuiește Zelenski să facă

Potrivit prestigioasei editori britanice Penguin Random House, cartea va include 16 discursuri selectate personal de Zelenski, care vor „explora călătoria Ucrainei din 2019 și până în prezent”. „Discursurile mele îi vor ajuta pe cititori să înţeleagă ucrainenii: aspiraţiile, principiile şi valorile noastre”, a completat chiar președintele. De asemenea, cartea va include o introducere în care Volodimir Zelenski explică tot ce a învăţat el despre sine şi Ucraina de la începutul conflictului cu Rusia.

  

VIDEO | Un avion militar s-a prăbușit în Rusia peste un bloc rezidențial. Cel puțin 13 persoane au murit Un șofer român este căutat de polițiștii italieni, după ce a provocat un accident mortal și apoi a fugit de la fața locului. Victima se afla chiar în mașina sa

17 Oct, 22:25 | Știri externe

Cadavrul unei copile de 12 ani, găsit într-o valiză abandonată

17 Oct, 20:09 | Știri externe

„Sprijinirea Ucrainei nu este o tendinţă, o memă sau o provocare virală. Dacă vrei să înţelegi de unde suntem,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Ursula von der Leyen: Statele europene trebuie să se pregătească pentru o întrerupere completă a aprovizionării cu gaze din Rusia

Redacția

Criminalul canibal care a ucis și mâncat carnea crudă a trei persoane a fost condamnat la închisoare pe viață în Rusia

Redacția

Comisia Europeană accelerează planul de susținere a Ucrainei din profiturile generate de ACTIVELE ruse

Redacția
Încarcă...