RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Zelenski anunță că duminică va da ”veşti importante pentru ţară” / ”Lucrăm pentru a ne asigura că săptămânile următoare vor adăuga forţă Ucrainei”

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a afirmat, vineri, că într-o ţară ca Rusia, în care “busola morală a oamenilor şi a societăţii este distrusă”, răul prevalează, ceea ce nu se va întâmpla niciodată în Ucraina, anunță News.ro.

El a precizat că urmează “veşti importante pentru Ucraina”.

“Mâine vor fi veşti importante pentru Ucraina – pentru războinicii noştri, pentru întregul nostru stat. Lucrăm pentru a ne asigura că săptămânile următoare vor adăuga forţă Ucrainei – forţă internă – şi cooperarea necesară cu lumea. Pentru ca lumea să ne audă, să ne înţeleagă şi să ne sprijine. Le mulţumesc tuturor celor care ne ajută! Glorie tuturor celor care luptă şi muncesc pentru binele Ucrainei şi al poporului său!”, a mai spus el.

Liderul de la Kiev a vorbit şi despre importanţa educaţiei, în contextul în care vine Ziua Profesorului.

  

“Este foarte simbolic faptul că astăzi m-am întâlnit cu profesorii noştri ucraineni – cei de care, de fapt, depinde păstrarea memoriei istorice şi o mare parte din umanitate. Duminica aceasta, Ucraina va sărbători Ziua Profesorului – ziua educatorilor. Astăzi, am mulţumit tuturor profesorilor, educatorilor, instructorilor şi mentorilor ucraineni. Tuturor celor care îşi asumă una dintre cele mai onorabile misiuni în viaţă – educarea copiilor în ceea ce este necesar pentru a naviga în destinul lor şi pentru a rezista în călătoria lor în

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Nicuşor Dan, întrebat dacă scumpirile la utilităţi îl afectează: În familia mea se ocupă soţia

Redacția

Turcan, despre PNRR: Ce s-a întâmplat pe domeniul culturii, un pic de sabotaj la adresa identității naționale

Redacția

Alexandru Raflia semnalează pericolul folosirii mănușilor în spații închise: Creează un fals sentiment de siguranță!

Redacția
Încarcă...