NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Zecistele de la Sadoveanu vor fi premiate mâine de primarul Iașului

Cristiana Dumea și Irina Amariței, absolventele Colegiului Național „Mihail Sadoveanu” care au obținut nota maximă la examenul de Bacalaureat, vor fi premiate mâine de către Gheorghe Nichita, primarul municipiului Iași, informează cotidianul Flacăra Iașului

Cei 15 absolvenţi de liceu care au obţinut nota maximă la „examenul de maturitate“ vor fi premiaţi de municipalitate. Doi dintre cei 15 copii sunt din Paşcani.

Sala Mare a Primăriei va găzdui mâine, de la ora 10.00, festivitatea de premiere a proaspăt absolvenţilor de liceu care au obţinut nota 10 la Bacalaureat. În prezenţa foştilor profesori şi a oficialităţilor ieşene, cei 15 copii vor primi diplome şi coroniţe.

  

Ca o recunoaştere a excelenţei în învăţământ şi în buna tradiţie a recompensării meritelor şcolare, Primăria Municipiului Iaşi împreună cu Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) au onoarea de a premia o nouă generaţie de elevi care a obţinut nota maximă la examenul de Bacalaureat“, a declarat Sebastian Buraga, purtătorul de cuvânt al Primăriei.

Advertisements

Colegiul „Costache Negruzzi“ se laudă cu cinci absolvenţi de nota 10. Tot cinci absolvenţi care au obţinut nota maximă la Bac sunt de la Colegiul Naţional „Mihail Sadoveanu“ dinIaşi. Colegiul Naţional „Emil Racoviţă“, Colegiul Naţional „Mihai Eminescu“ şi Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri“ au câte un absolvent de 10.

Colegiul Naţional „Mihail Sadoveanu“ din Paşcani are doi absolvenţi cu notă maximă obţinută la Bac.

Advertisements

sursa: Flacăra Iașului


Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Certificatul de competență lingvistică, un document care nu îi ajută pe absolvenți

Redacția

Lansare Program MOL pentru sănătatea copiilor, ediția 2012

Redacția

Astăzi sunt evaluaţi cei care se vor prezenta în faţa elevilor, la catedră, în toamnă

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site