RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Zecistele de la Sadoveanu vor fi premiate mâine de primarul Iașului

Cristiana Dumea și Irina Amariței, absolventele Colegiului Național „Mihail Sadoveanu” care au obținut nota maximă la examenul de Bacalaureat, vor fi premiate mâine de către Gheorghe Nichita, primarul municipiului Iași, informează cotidianul Flacăra Iașului

Cei 15 absolvenţi de liceu care au obţinut nota maximă la „examenul de maturitate“ vor fi premiaţi de municipalitate. Doi dintre cei 15 copii sunt din Paşcani.

Sala Mare a Primăriei va găzdui mâine, de la ora 10.00, festivitatea de premiere a proaspăt absolvenţilor de liceu care au obţinut nota 10 la Bacalaureat. În prezenţa foştilor profesori şi a oficialităţilor ieşene, cei 15 copii vor primi diplome şi coroniţe.

  

Ca o recunoaştere a excelenţei în învăţământ şi în buna tradiţie a recompensării meritelor şcolare, Primăria Municipiului Iaşi împreună cu Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) au onoarea de a premia o nouă generaţie de elevi care a obţinut nota maximă la examenul de Bacalaureat“, a declarat Sebastian Buraga, purtătorul de cuvânt al Primăriei.

Colegiul „Costache Negruzzi“ se laudă cu cinci absolvenţi de nota 10. Tot cinci absolvenţi care au obţinut nota maximă la Bac sunt de la Colegiul Naţional „Mihail Sadoveanu“ dinIaşi. Colegiul Naţional „Emil Racoviţă“, Colegiul Naţional „Mihai Eminescu“ şi Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri“ au câte un absolvent de 10.

Colegiul Naţional „Mihail Sadoveanu“ din Paşcani are doi absolvenţi cu notă maximă obţinută la Bac.

sursa: Flacăra Iașului


Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Programul festivităților de începere a anului școlar la Pașcani

Redacția

Liceul „Miron Costin”: Simularea alegerilor europarlamentare prin activitatea „Vocea ta în Europa” (Foto)

Redacția

Verifică cineva produsele lapte, corn și fructe primite de copiii din școlile din Pașcani?

Marius Parteni
Încarcă...