NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

ȚAC PAC! 28 de proiecte dezbătute în comisii la foc automat! Opoziție mai face cineva?

Cele 28 de proiecte de hotărâri propuse pentru ședința de Consiliu Local ce va avea loc mâine, începând cu ora 14.30, au primit astăzi avizele Comisiilor Economică și Juridică. Membrii acestor comisii nu au avut ce comenta pe marginea proiectelor propuse de primarul Dumitru Pantazi, semn că opoziția nu s-a organizat încă. 

Vasile Haldan, Vasile Bălău, Florin Răcilă, Marius Pintilie și Emilian Crăciun, membrii Comisiei Economice, au avut nevoie de aproximativ două ore pentru a da avizele favorabile pentru toate cele 28 de proiecte.

Advertisements

Mai harnici, sau mai grăbiți, au fost colegii lor de la comisia juridică, Gică Zanet, Bogdan Alexa, Eduard Dumea, Dorin Nechifor și Ștefan Voinea, care au avut nevoie doar de 50 de minute pentru a da cele 28 de avize favorabile pentru proiectele de pe ordinea de zi a ședinței de mâine.

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements
Advertisements

Related posts

Estimări meteo pe 4 săptămâni. Vremea va fi mai rece și va ploua mai mult în următoarele 14 zile

Redacția

Stradă din Blăgești fără iluminat și drum balastat. Pantazi:”Vă aștept să reveniți la audiențe, dacă nu se rezolvă problemele”

Oana Cordoneanu

Opoziția “îngropată” în răspunsuri stupide pe tema cimitirelor. Pantazi pune viceprimarul să răspundă, după ani de promisiuni!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site