RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Zeci de amenzi aplicate de polițiștii din Târgu Frumos, într-o singură zi. 7 permise de conducere reținute

Șoferii indisciplinați în trafic au fost sancționați de polițiștii Biroului Rutier Târgu Frumos. Marți, 9 octombrie, oamenii legii au acționat pentru prevenirea accidentelor rutiere.

 

  

Au fost aplicate 54 de sancțiuni contravenționale, în cuantum de 19.535 de lei, dintre care 31 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 2 pentru nerespectarea obligației de a purta centura de siguranță, 5 pentru lipsă documente și 16 pentru alte abateri.

 De asemenea, au fost reținute 7 permise de conducere, dintre care 6 pentru nerespectarea regimului legal de viteză și unul pentru depăşire neregulamentară.

 

Un bărbat, de 67 de ani, din Iaşi, a fost sancționat contravențional, cu amendă, fiindu-i reținut permisul de conducere, deoarece a condus un autoturism, cu viteza de 103 km/h, control radar, pe DN 58, sector de drum limitat la 50 km/h.

Un alt șofer sancționat este din județul Neamț. Acesta conducea un autoturism pe raza comunei Bălțați, a efectuat o manevră de depășire neregulamentară, încălcând marcajul longitudinal dublu continuu.

 

Related posts

S-a urcat pe un stâlp de electricitate să se sinucidă, dar a coborât de bună voie

Oana Cordoneanu

Modificări în desfăşurarea proceselor penale

Redacția

Șofer depistat în trafic, pe o stradă din Pașcani, cu o alcoolemie de 1,31 mg/l

Redacția
Încarcă...