RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Polițiștii ieșeni solicită ajutorul cetățenilor. Un tânăr, în vârstă de 23 de ani, a dispărut

Poliţiştii ieşeni caută un tânăr care a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit. Persoanele care deţin informaţii care să ajute la găsirea tânărului sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112.

La data de 15 septembrie a.c., poliţiştii Secţiei nr. 2 Poliţie Iaşi au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la data de 14 septembrie a.c., ZAMFIR ŞTEFAN VLAD de 23 de ani, a plecat de la domiciliul său din municipiul Iaşi şi nu a mai revenit.

Semnalmentele tânărului: înălţime 1,80 m, greutate 65 de kilograme, păr şaten, tuns scurt, ochi căprui, barbă tunsă scurt. Acesta are ambele braţe tatuate şi un tatuaj pe gamba dreaptă.

La data plecării tânărul era îmbrăcat cu pantaloni scurţi de culoare verde închis şi tricou de culoare gri, având asupra sa un rucsac albastru şi o geantă verde, de dimensiuni mici.

  

Persoanele care deţin informaţii care pot conduce la găsirea acestuia sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

bzi

Related posts

Biciclistă acroșată de un autocamion la Cristești. Victima a fost tranferată la un spital din Iași

Marius Parteni

Un bărbat înmormântat pe 10 decembrie a apărut vineri la poarta familiei sale din județul Iași

Redacția

Acțiune a polițiștilor pășcăneni pentru verificarea pazei societăților

Redacția
Încarcă...