RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Vreți să fiți polițist și aveți minim 1.65 m? S-au scos 130 de posturi la concurs la IPJ Iași

În vederea  completării deficitului de personal existent la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Iași, instituția noastră a dat startul  ocupării, din sursă externă, a  130 de posturi vacante de agenți de poliție.  

 

  

Astfel, persoanele care doresc să devină agenţi de poliție se pot înscrie la concursul organizat în acest scop.

Concursul va consta  în  desfăşurarea  următoarelor probe:

a)       Evaluarea performanţei fizice ;

b)      Test scris, de tip grilă;

c)       Interviu pentru departajare. 

La proba de evaluare a performanţei fizice pot participa numai candidaţii a căror candidatură a fost validată de comisia de recrutare şi care sunt declaraţi „apt” medical şi psihologic. 

Proba test scris va consta într-un test de  tip grilă, elaborat din tematica și bibliografia recomandată, având ca scop verificarea cunoştinţelor de specialitate pe care le au candidații și va avea loc la data de  14.05.2016. 

Câteva dintre condițiile pe care candidații trebuie să le îndeplinească pentru a participa la concurs/examen: 

a)       să aibă studii corespunzătoare cerinţelor postului pentru care candidează, respectiv să fie absolvenți de liceu cu diplomă de bacalaureat;

b)      să nu aibă antecedente penale sau să nu fie în curs de urmărire penală ori de judecată pentru săvârşirea de infracţiuni, cu excepţia situaţiei în care a intervenit reabilitarea;

c)       trebuie să îndeplinească criteriul specific de înălţime minimum  1,65 m bărbaţii şi 1,60 m femeile ; 

Înscrierea  candidaţilor se va face pe bază de cerere de înscriere,  depusă până la data de 08.04.2016 , în zilele lucrătoare, la   sediul Inspectoratului de Poliție Județean Iași, din mun. Iași, strada M. Costăchescu, nr. 2, jud. Iași,  între orele 09.00-18.00.Dosarele de recrutare vor fi depuse, în volum complet, până la data de 15.04.2016, în zile lucrătoare, la structura de resurse umane a unităţii noastre. 

Pentru alte detalii, puteți vizita site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Iași:  https://is.politiaromana.ro,  secțiunea carieră-posturi scoase la concurs, precum și de la  Serviciul de Resurse Umane, la telefon 0232 302 006.

 Sursa: ziaruldeiasi.ro

 

Related posts

CP: Senatorul Florin Constantinescu, Preşedinte al Comisiei pentru transporturi şi energie s-a întâlnit cu Ambasadorul Republicii Kazahstan în România

Redacția

Scandal imens la verificarea aparatelor radar

Redacția

Ghinion pentru o pășcăneancă! Încă 14 zile în izolare la domiciliu

Oana Cordoneanu
Încarcă...