RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Mașina unui pășcănean, în care se afla o sumă de bani, a dispărut din garaj. Hoții au abandonat-o lângă Târgu Frumos!

După cazul autoturismului taxi incendiat în pădurea din satul Topile, un altul este instrumentat acum de agenții de la Furturi Auto Pașcani. Vorbim de furtul unei mașini chiar din garajul proprietarului. În autoturism s-ar fi aflat și o sumă importantă de bani.

 

 

  

Un păşcănean a fost prădat de hoţi care l-au lăsat fără autoturism. Aceştia aveau chei potrivite de la uşa garajului, pe care au deschis-o cu uşurinţă. Acolo au găsit cheile de contact, după care au plecat cu maşina.

Totul s-a întâmplat în noaptea de 2 spre 3 octombrie, iar proprietarul a anunţat Poliţia după ce a văzut că garajul este gol.

La scurt timp după sesizare, autoturismul păşcăneanului, marca Skoda Superb, a fost găsit abandonat în zona oraşului Târgu Frumos. Se afla în afara părţii carosabile, cu portierele asigurate, janta dreapta faţă ruptă şi pneul tăiat.

Organele competente au deschis dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat şi continuă cercetările în vederea identificării autorului şi tragerii acestuia la răspundere penală. Conform informațiilor furnizate de biroul de presă din cadrul IPJ Iași, prejudiciul se ridică la 5000 euro.

Proprietarul bănuieşte că hoţii ar putea fi niște muncitori pe care i-a avut la lucru în locuinţa sa, şi care au avut acces în toată casa.

 

 

Related posts

„Cazul Larisa“, ancheta batjocorită care a făcut mai mulţi morţi decât crima în sine. Detalii despre viaţa în roz a ucigaşului şi gândurile sinucigaşe ale mamei copilei

Redacția

Un șofer român de TIR a vrut să aducă ilegal în țară un tanc. A fost prins în Germania și acum stă pe marginea drumului de patru zile

Redacția

Amenzi pe bandă rulantă la Târgu Frumos

Ema Roman
Încarcă...