RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Vrei să trăiești cu până la 10 ani mai mult? Trebuie să adaugi aceste 3 alimente la dietă, potrivit unui nou studiu

Longevitatea este un subiect popular. Este o idee atât de fascinantă și atât de inspirată, în parte pentru că există o conștientizare din ce în ce mai mare în cultura noastră că prelungirea duratei de viață poate fi obținută prin unele dintre cele mai simple și mai plăcute lucruri pe care le facem, transmite publicația The Healthy.

Unul dintre acestea este mâncatul. Un nou studiu a analizat datele privind dietele din șapte țări, după ce o echipă de medici a prezis că va observa o creștere a speranței de viață în rândul populațiilor care au trecut de la modelele alimentare naționale tipice la modificări alimentare care să susțină longevitatea.

Publicat în ediția din 29 aprilie 2024 a revistei de specialitate American Journal of Clinical Nutrition, studiul a fost realizat de cercetători din domeniul sănătății publice și al medicinei care s-au bazat pe datele din studiul „Global Burden of Diseases and Injuries”, o inițiativă în curs de desfășurare care monitorizează obiceiurile alimentare și parametrii de sănătate în mai multe națiuni. Cercetarea a combinat statistici din China, Franța, Germania, Iran, Norvegia, Marea Britanie și Statele Unite.

Leguminoasele, cerealele integrale și nucile prelungesc viața

  

Prin ajustarea în funcție de înălțime,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Adunarea Generală a ONU condamnă “anexarea ilegală” de către Rusia a teritoriilor Ucrainei / China și India s-au abținut

Redacția

Noul BMW M4 CS: 3,0 litri cu 550 CP

Redacția

Accident mortal! O femeie a murit în urma impactului

Redacția
Încarcă...