NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Viorica Dăncilă a fost angajată consilieră a guvernatorului BNR, Mugur Isărescu. Ea va avea un salariu lunar net de circa 10.000 de lei

Viorica Dăncilă, fost premier al României în guvernul PSD-ALDE și fostă candidată la prezidențiale a PSD în 2019, a fost numită consilier de strategie al guvernului BNR, Mugur Isărescu, a confirmat pentru G4Media.ro biroul de presă al BNR.

Informația inițială a fost publicată de Antena 3.

Dăncilă a fost angajată în 15 mai, iar salariul său net va fi de circa 10.000 de lei lunar, potrivit informațiilor G4Media.ro.

Pentru a se angaja în corpul consilierilor, din care mai fac parte circa 20 de persoane, Dăncilă a depus un dosar și a susținut un interviu.

  

Viorica Dăniclă este absolventa Facultății Forajul Sondelor şi Exploatarea Zăcămintelor de Hidrocarburi de la Institutul de Petrol şi Gaze. Ulterior, a terminat și un master în Spațiul Public European la SNSPA.

De remarcat că Viorica Dăncilă l-a susținut pe Mugur Isărescu pentru un nou mandat la șefia BNR în 2019, în ciuda faptului că Liviu Dragnea voia instalarea unei alte conduceri la banca centrală. De asemenea, în scandalul repatrierii rezervei de aur a BNR, Dăncilă a semnat un punct de vedere al guvernului în care arăta că orice modificare a statului BNR – ceea ce era cazul cu legea promovată de Liviu Dragnea –  trebuie avizată de Banca Centrală Europeană.

g4media

Advertisements

Related posts

Bani în plus, pe viaţă, pentru mamele-eroine

Redacția

Ofertă masivă: se caută oameni pentru 120 de locuri de muncă în administraţie, în judeţul Iaşi

Redacția

LOTO, LOTO 6/49. Numerele câștigătoare de duminică, 14 decembrie 2014

Redacția
Încarcă...