NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Vin zile grele pentru șoferi! Ce se întâmplă dacă nu plătești amenda de circulație

Unul dintre cele mai controversate proiecte care îi vizează pe şoferi se apropie cu paşi repezi de momentul în care se va pune în aplicare. Iar această clipă le dă fiori reci multor conducători auto.

Astfel, oricine nu-şi plăteşte amenzile rămâne fără permis. Deşi, într-o formă iniţială, proiectul legislativ prevedea ca rău-platnicii către bugetul de stat să rămână fără autoturisme, iar organismele statului să pună sechestru, fără milă, pe maşinile celor vizaţi, acum în actul normativ se stipulează suspendarea permisului auto până la plata sumelor datorate statului.

E vorba despre românii care nu achită în termen de 90 de zile amenzile de circulaţie şi care riscă să rămână fără permis.Prin această măsură, se doreşte acumularea unor sume din ce în ce mai mari la bugetul de stat. Proiectul de coşmar se află în acest moment la Ministerul Afacerilor Interne, umând ca în cel mai scurt timp posibil acesta să ajungă pe masa Guvernului României şi să intre în vigoare.

sursa mediafax.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

Advertisements

Related posts

Primul termen în apel al dosarului „Colectiv” va avea loc la toamnă. Ce se va întâmpla la prima înfăţişare

Redacția

Taxa auto creste cu 10% la Euro 4 si Euro 3 si scade cu 60-90% la Euro 2, Euro 1 si non-euro

Redacția

Bilanț tragic al ultimelor două zile: 44 de accidente, 19 persoane decedate şi 33 grav rănite /Ministerul de Interne: Este foarte mult, este extrem de mult!

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site