NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Vin zile grele pentru șoferi! Ce se întâmplă dacă nu plătești amenda de circulație

Unul dintre cele mai controversate proiecte care îi vizează pe şoferi se apropie cu paşi repezi de momentul în care se va pune în aplicare. Iar această clipă le dă fiori reci multor conducători auto.

Astfel, oricine nu-şi plăteşte amenzile rămâne fără permis. Deşi, într-o formă iniţială, proiectul legislativ prevedea ca rău-platnicii către bugetul de stat să rămână fără autoturisme, iar organismele statului să pună sechestru, fără milă, pe maşinile celor vizaţi, acum în actul normativ se stipulează suspendarea permisului auto până la plata sumelor datorate statului.

E vorba despre românii care nu achită în termen de 90 de zile amenzile de circulaţie şi care riscă să rămână fără permis.Prin această măsură, se doreşte acumularea unor sume din ce în ce mai mari la bugetul de stat. Proiectul de coşmar se află în acest moment la Ministerul Afacerilor Interne, umând ca în cel mai scurt timp posibil acesta să ajungă pe masa Guvernului României şi să intre în vigoare.

  

sursa mediafax.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

Advertisements

Related posts

Un șofer a demarat cu polițistul agățat de portiera deschisă

Redacția

Valeriu Gheorghiță: Măsurile restrictive pentru persoanele nevaccinate sunt pentru a le proteja pe acestea, ca să nu ajungă în spital

Redacția

Spitalul pe care statul l-a construit în 30 de ani va trata primii pacienți de săptămâna viitoare. Cât a costat și cum arată unitatea medicală FOTOGALERIE

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site