NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Jurnal de Pașcani:Buzunarele lui Crăciunescu atacate de Pantazi

Fostul primar, Grigore Craciunescu se poate lauda cu numeroase realizari, in cei patru ani cat a condus orasul Pascani. La fel de mult se poate lauda ca a fost cel mai reclamat si controlat primar din istoria municipiului.

 

 La final de mandat, Craciunescu se lauda si cu o frumoasa amenda in valoare de 35.000 lei, primita de la Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Achizitiilor Publice, pentru investitia de la terenul de tenis.Cel mai cinstit si harnic primar a recunoscut neregurile constatate de inspectori si a platit jumatate din amenda. Cu toate ca vina era personala, Craciunescu nu a sacrificat buzunarul propriu si a ales sa plateasca in 48 ore din conturile Primariei Pascani, jumatate din amenda. Actualul primar, Dumitru Pantazi ar fi trecut cu vederea fapta lui Craciunescu pe principiul „corb la corb nu-si scoate ochii”, insa inspectorii de la Curtea de Conturi l-au tras de urechi si rugat frumos sa-l dea in judecata pe fostul primar, pe persoana fizica pentru a  recupera urgent prejudiciul.

  

cititi articolul complet pe www.jurnaldepascani.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Viorica Dăncilă speră să fie votată președinte de pășcăneni, însă Guvernul pe care îl conduce blochează funcționarea municipiului!

Marius Parteni

ALDE Pașcani așteaptă un sediu de la Primărie, dar are probleme cu datoria celor cu care a fuzionat

Marius Parteni

Înfrângere usturătoare pentru Liviu Dragnea. Începutul sfârşitului pentru liderul PSD?

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site