RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

VIDEO | Val de proteste pro-palestiniene în campusurile universitare din America/Sute de studenți au fost ARESTAȚI

Protestele pro-palestiniene au continuat și în noaptea de vineri spre sâmbătă, 27 aprilie, în marile universități din Statele Unite ale Americii, transmite postul de televiziune CNN.

Sute de persoane au fost arestate în această săptămână, după ce mai multe școli au chemat Poliția în urma protestelor.

Administratorii universităților se confruntă cu o presiune tot mai mare din partea legislatorilor pentru a ține în frâu protestele.

„Columbia University”, epicentrul protestelor

  

La „Columbia University”, epicentrul demonstrațiilor, Senatul instituției a adoptat o rezoluție pentru a investiga modul în care conducerea universității a gestionat protestele.

De asemenea, Poliția de la „Arizona State University” a arestat vineri, 26 aprilie, trei studenți suspectați de încălcarea proprietății „în legătură cu instalarea unei tabere neautorizate”, a declarat un purtător de cuvânt al universității.

Într-un campus din Denver, aproximativ 40 dintre cele 100 de persoane care au instalat o tabără pro-palestiniană au fost arestate. La Universitatea „Emory”, cadrele didactice s-au adunat în campus pentru a-și exprima îngrijorarea cu privire la arestările care au avut loc joi.

De asemenea, Universitatea „George Washington” a anunțat că orice student care rămâne în curtea universității poate fi suspendat temporar. La Universitatea de Stat din Ohio,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Stațiunea celebră în care turiștii nu mai au voie să facă SELFIE-uri. E unul dintre locurile preferate ale românilor!

Redacția

Zeci de morți în urma unui atac terorist produs la o moschee din Pakistan

Redacția

Consilierul lui Zelenski: „Rusia o să atace țările NATO dacă o să câștige războiul”

Redacția
Încarcă...