NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

VIDEO | Ucrainenii râd de vestele antiglonț ale soldaților ruși: „Priviți ce are a două armată a lumii”

Militari ai Brigăzii 95 a Armatei ucrainene au publicat pe rețelele de socializare o înregistrare video în care analizează vestele antiglonț ale unor soldați ruși capturate împreună cu un vehicul blindat de pe front. Ucrainenii au râs de ce au găsit în interiorul vestelor antiglonț care ar fi trebuit să-i protejeze pe soldații ruși.

„Priviți ce are a două armată a lumii”, spune unul dintre soldații ucraineni, care taie cu un cuțit materialul textil și scoate afară bucată de metal semi ruginită.

„Ce naiba e asta?”, exclamă unul dintre ucraineni, lovind cu mâna metalul în mod repetat.

Ulterior, ucrainenii se apucă să testeze bucățile de metal și trag de la mică distanță cu armele în ele. Primul foc a fost tras cu un pistol ce pare a fi de calibru 9 mm. Deși glonțul nu penetrează metalul, lasă în urmă o deformare puternică a materialului.

Advertisements
  

Jens Stoltenberg, despre îngrijorarea NATO privind prezența militară a Rusiei în Arctica: „Vedem o consolidare militară semnificativă rusă, cu noi baze şi noi sisteme de arme”

26 Aug, 22:35 | Știri externe

Belarusul amenință Polonia cu armele nucleare: „Credeţi că vorbim ca să ne aflăm în treabă? Totul este pregătit și răspunsul va fi instantaneu”

26 Aug, 19:26 | Știri externe

Șeful AIEA, despre situația de la centrala nucleară de la Zaporojie: „Nu poate fi exclus scenariul unui accident. Sunt întreruperi continue de curent și probleme cu combustibilul uzat”

26 Aug, 18:47 | Știri externe

Advertisements

Apoi, ucrainenii trag cu armele semi-automate, probabil de calibru 7,62 mm, iar gloanțele trec direct prin metal,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

În decembrie 2021, bărbatul din imagine a fost dat dispărut, după ce plecase la un interviu de angajare. După 8 luni, nevasta l-a găsit pe un aeroport. Dar nu era singur!

Redacția

LIVE TEXT | Război în Ucraina, ziua 88: Președintele Poloniei, discurs în Parlamentul de la Kiev: „Numai Ucraina are dreptul de a-şi decide viitorul” / Rusia a trimis „Terminatorul” în luptă

Redacția

Rusia arde gazele destinate exportului în Uniunea Europeană la frontiera cu Finlanda

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site