NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

VIDEO Emma Răducanu, primul mesaj în limba română

Se află la Indian Wells (acolo unde în turul trei ar putea da peste Simona Halep), dar a avut timp să înregistreze și un filmuleț în care vorbește în limba română. Emma Răducanu se va întâlni cu publicul din România la Transylvania Open, de la Cluj-Napoca (25-31 octombrie 2021).

Emma Răducanu și mesajul în limba română
Sportiva britanică a confirmat prezența la Transylvania Open, iar organizatorii au publicat pe contul de Facebook al întrecerii un filmuleț în care Emma Răducanu vorbește în limba română (tatăl – Ian (fost Ion) este român).

“Salut! Mă bucur că am ocazia să joc la Transylvania Open, tatăl meu este român și am experiențe frumoase în țară. Abia aștept să ne vedem. Pa!” – Emma Răducanu.

Tablou de concurs foarte puternic la Transylvania Open

Advertisements
  

Competiția de categorie WTA 250 de la Cluj-Napoca va alinia la start multe nume consacrate ale circuitului mondial. Principala favorită va fi Simona Halep (15 WTA), dar și alte sportive din partea superioară a clasamentului mondial se vor afla la Transylvania Open.

Advertisements

“Avem un tablou foarte puternic, iar competiția se anunță a fi una strânsă. Vom vedea cu siguranță niște meciuri memorabile.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Putin spune că războiul din Ucraina a fost declanșat de Occident: „Este instigatorul direct, vinovatul de ceea ce se întâmplă astăzi”

Redacția

BMW cu volan pe dreapta, condus pe contrasens de un puști de 18 ani, 4 victime, între care o fetiță de 5 ani

Redacția

Ce au în comun măgarul lui Buridan și zmeul lui Benjamin Franklin

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site