NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

VIDEO Cum a forțat un camion trecerea peste calea ferată. Efectele: Trei trenuri întârziate

Trei trenuri de călători au acumulat întârzieri, vineri, după ce şoferul unui camion a forțat trecerea de cale ferată, rupând bariera, care s-a oprit în cabina camionului său. Potrivit CFR, zeci de șoferi încalcă zilnic, în mod conștient, regulile de circulație și semnalizarea de la trecerile la nivel cu calea ferată.

Tren al CFR CalatoriFoto: Vlad Barza / HotNews.ro

Advertisements

CFR Infrastructură a publicat imagini în care se vede cum un camion trece peste calea ferată deși bariera era în coborâre, iar aceasta se oprește în cabina TIR-ului. Înainte de trecerea camionului care a rupt bariera, şi alţi şoferi au trecut peste calea ferată deşi erau aprinse luminile roşii care anunţă că urmează coborârea barierelor şi care obligă șoferii să oprească.

  
  • “Zeci de şoferi încalcă zilnic, în mod conştient, regulile de circulaţie şi semnalizarea de la trecerile la nivel cu calea ferată!
  • O astfel de dovadă a inconştienţei, de care dau dovadă participanţii la traficul rutier, a fost surprinsă astăzi, la trecerea la nivel situată pe intervalul de staţii Bucureşti Băneasa – Pantelimon, km 11+076, în zona Petricani, în jurul orei 10.38!
  • Conducătorul TIR-ului ignoră culoare roşie şi loveşte braţul barierei,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements
Advertisements

Related posts

Ioana Mihăilă: Adoptarea Legii Certificatului Verde este cel mai bun răspuns la evenimentele nefericite de la Parlament / Domnule Rafila, domnule Ciolacu, ce mai așteptați? E momentul să vă asumați răspunderea pentru binele acestei țări

Redacția

Cazinourile și casele de pariuri se redeschid de la 15 iunie

Redacția

Nicolae Ciucă și-a adus doi consilieri de la MApN în Guvern în funcția de consilier de stat în cadrul cancelariei prim-ministrului

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site