NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Consiliul Concurenței publică prețurile pe litru la carburanți practicate de marile lanțuri de benzinării

D. Popa • HotNews.ro

Consiliul Concurenței publică prețurile pe litru la carburanți, practicate de marile lanțuri de benzinării. Tabelele reprezintă prețurile medii pentru fiecare rețea, prețurile variind de la o benzinărie la alta. Prețurile nu includ compensarea de 50 de bani pe litru, au scris oficialii autorității de concurență pe Facebook.

CombustibilFoto: Eurostat

  

Marile lanțuri de benzinării au redus și mai mult prețurile la carburanți la o lună și jumătate după ce au aplicat reducerea cu 50 de bani pe litru de carburanți, arată o monitorizare efectuată de Consiliul Concurenței.

Advertisements
Advertisements

Consiliul Concurenței, care gestionează aplicația Monitorul Prețurilor, a afișat pe pagina sa de Facebook mai multe tabele cu prețurile medii pentru fiecare rețea, prețurile variind de la o benzinărie la alta.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Iga Swiatek, campioană la US Open 2022 – Poloneza, triplă câștigătoare de Grand Slam

Redacția

1 ianuarie, sărbătoarea monedei euro, folosită de aproximativ 337,5 milioane de cetăţeni europeni / Ce se mai sărbătorește în prima zi a noului an

Redacția

Joe Biden susține că deficitul alimentar cauzat de războiul din Ucraina ”va fi real”: ”Rusia şi Ucraina au fost coşul de pâine al Europei/ Prețul plătit ca urmare a sancțiunilor este plătit și de țări inclusiv europene, și de țara noastră”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site