RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Victorie pentru echipa Școlii „Ion Creangă” din Târgu Frumos în cadrul unei competiții de handbal feminin (Foto)

Școala Gimnazială „Ion Creangă” Târgu Frumos – Clubul Sportiv Orășenesc Negrești = 43-28 (13-3/5-6/11-8/14-11)

Sâmbătă 15.01.2022 sportivele antrenate de profesorul Savin Andrei au făcut deplasarea la Negrești pentru a juca cu echipa locală. Jocul de handbal s-a desfășurat în Sala de Sport Orășenească, unde s-au jucat 4 reprize a câte 20 minute, ambii profesori au rulat toate sportivele de pe banca de rezerve.

Prof. Savin Andrei: „Un joc de pregătire foarte eficient pentru noi. Am întâlnit o echipă foarte ambițioasă și dornică de victorie, demonstrându-ne pe parcursul meciului că mai avem de muncă. După o perioadă dificilă pe care am reușit să o trecem cu bine, sportivele au dat dovadă de profesionalism, atitudine, dorință și plăcere în joc. Am demonstrat că suntem o echipă responsabilă și am arătat că suntem în proces de maturizare în ceea ce privește jocul. Mulțumesc sportivelor pentru perseverența arătată în joc, efortul depus și plăcerea de a juca handbal. Mulțumesc echipei gazdă pentru o primire foarte frumoasă și atentă. Nu în ultimul rând doresc să mulțumesc părinților pentru efortul depus și sprijinul acordat.”

Related posts

Ruginoasa a primit organizarea fazei regionale în „Cupa Satelor” la fotbal!

Redacția

La mulți ani, Alexandru Crețu! Internaționalul născut la Pașcani, ce evoluează la Universitatea Craiova, a împlinit 31 de ani!

Marius Parteni

Câștigătorii Cupei „Moș Crăciun” la fotbal

Irina Gherasim
Încarcă...