RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Sport în aer liber în Parcul Municipal Paşcani! Premii pentru cei mai antrenaţi elevi (Foto)

Elevii din Paşcani au dat astăzi orele de curs pe activităţi sportive, desfăşurate în Parcul Municipal Paşcani. Sute de copii şi tineri au ieşit să facă mişcare în cadrul proiectului “Un mod sănătos de viaţă prin mişcare”.

 

 

  

Evenimentul a deschis şirul activităţilor din Săptămâna Şcoala Altfel, ce se desfăşoară în perioada 18-24 aprilie 2016.

Din cadrul programului pregătit pentru astăzi au fost alergarea de rezistenţă, antrenamentul funcţional, şi un campionat de street – ball pe echipe formate de la şcolile din oraş.

Elevii s-au arătat încântaţi de orele recreative pe care le-au petrecut în aer liber, alături de colegi şi profesori.

Cei care s-au remarcat în cadrul probelor sportive au fost chemaţi pe scenă de către directoarea Liceului “Miron Costin”, Carmen Apostol, şi recompensaţi cu diplome, cupe, echipament sportiv şi mingi de baschet.

Proiectul “Un mod sănătos de viaţă prin mişcare” a fost organizat de Primăria Paşcani şi Liceul Teoretic “Miron Costin”, având ca partener Direcţia Judeţeană de Tineret şi Sport. Pentru organizarea evenimentului au fost alocaţi peste 4000 de lei, bani din bugetul local de venituri şi cheltuieli al Primăriei. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Surpriză în Liga a V- a, Seria III Pașcani. Viitorul Hărmănești a promovat în Liga a IV -a

Răzvan Grecu

Pășcănean cooptat în lotul de rugby al României

Ema Roman

O canotoare australiană a câștigat o medalie de bronz și una de aur la JO 2020 după ce și-a reparat caiacul cu un prezervativ

Redacția
Încarcă...