RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Viceprimarul municipiului, chemat la raport!

Înainte cu câteva zile de şedinţa de Consiliu Local din luna martie, un consilier cheamă viceprimarul municipiului, la raport.

 

 

  

Sorin Olariu de la PMP i-a transmis Gabrielei Nedelcu un document ce conţine mai multe întrebări cu privire la contractul de delegare a serviciului de apă şi canalizare către ApaVital SA. El aşteaptă răspunsurile aferente, sub forma unui raport, vineri, 31 martie, în plenul şedinţei.

Iată câteva dintre întrebările propuse:

– Ce efecte juridice produce anularea hotărârii de Consiliu Local nr.64/2015, prin care se aprobă actul adiţional nr. 12 la contractul de delegare al serviciilor de apă – canal, faţă de contractul de delegare a serviciilor de apă şi canalizare către ApaVital?

Advertisements

– Care este actul juridic prin care municipiul Paşcani este parte semnatară a contractului de delegare a serviciului de apă şi canalizare către ApaVital?

– De ce UATM Paşcani nu a pus în aplicare prevederile legii nr. 213/1998, alin. 3, 4, 6, cu privire la neplata redevenţei de către ApaVital, în conformitate cu prevederile HCL, 88/2015?

Sorin Olariu a cerut ca răspunsurile din partea viceprimarului să fie prezentate sub formă de raport în cadrul şedinţei ordinare din data de 31 martie, ca punct distinct pe ordinea de zi.

 

 

Related posts

Viscolul și ninsorile abundente îngreuneză traficul. Pășcănenii circulă greu, șoferii fac crize de nervi

Teona Gherasim

Un pășcănean, în așteptare la audiențele de astăzi. ” Morții, unde-i îngropăm”?

Marius Parteni

Secretarul a avizat: Agenții economici care ocupă teren fără acordul Consiliului Local pot intra în legalitate

Marius Parteni
Încarcă...